Cøliakifruens glutenfrie favoritter

Cøliakifruens glutenfrie favoritter

Wenche Elisabeth Romslo født 1975 oppvokst i Åsane,  traff sin livs store kjærlighet da Øyvind Nilsen født 1977 i fra Myre i Vesterålen, dukket opp i Bergen by. Sammen har de skapt denne sjarmerende og svært viktige kokeboken tilrettelagt for mennesker som har cøliaki eller glutenintoleranse. Det er ikke for mange slike kokebøker på norsk, og vi tror dette tilskuddet vil glede de som må spise noe annerledes for å holde seg friske. 

Wenche har hatt cøliaki i 25 år, og etter mye prøving og feiling, har hun omsider klart å  knekke den glutenfrie koden og virkelig fått dreisen på glutenfri bakst. Intensjonen med boken er å overbevise nettopp DEG om at absolutt alt kan lages i en glutenfri variant, derfor har boken mange spennende oppskrifter. Noen av oppskriftene har gått i arv mens de fleste oppskriftene er egenkomponerte.

De håper at boken kan være til glede og inspirasjon, og at den kan være med på å gi deg en enklere glutenfri hverdag. Wenche har satt sammen oppskrifter, bakt og dandert, mens Øyvind har stilt villig  opp som fotograf og storspiser.

Wenche skriver:

Med ujålete og enkle anvisninger, forklarer Wenche steg for steg hvordan du skal lykkes med bakst som, croissant, skillingsboller, vannbakkels, naanbrød, hamburgerbrød, rundstykker og hvitløsbaguetter.

Her har Wenche gått løs på en stor utfordring når det gjelder glutenfri bakst, nemlig den franske croissant, og hun har lykkes skal vi tro hennes mann, Øyvind som tross alt har smakt de glutenholdige variantene også.

Boken inneholder 6 kapitler med ulike tema og oppskrifter:

Boller & tebrød, brød & rundstykker, lunsj & middag, dessert, Kaker, hummer & kanari. Under hvert kapitel finner du oppskrifter og en rekke flotte bilder av rettene tatt av Øyvind.

Wenche geleider deg gjennom hverdagsmat som kylling nuggets og festmat som Biff Wellington. Du får oppskrifter på kvæfjordkake, saftige sjokoladkake, fritystekt banan, mormors sveler, knekkebrød og mye mer.  Du får mange viktige tips og gode oppskrifter på topp kvalitet glutenfri mat, du kan glede deg selv og andre med.

Vi håper det smaker!

Utgitt:  15. oktober 2016

Kategori: Saksprosa – mat & drikke

ISBN: 978-82-93263-16-6

Språk: Bokmål

Format: Hardcover(innbundet stiv perm), farger – 90 sider

kr. 399, gratis frakt

KJØPSVILKÅR! Sjekk vilkår for kjøp og leveranse nederst i vår nettbokhandelBokbestillinger blir sendt deg direkte fra trykkeriet vårt i USA. Det vil normalt ta 2-4 uker innen bestillingen er deg i hende. Før jul og påske kan det ta lenger tid grunnet større internasjonal trafikk. Hver bok blir trykket spesielt på bestilling(POD) og kan bli levert direkte på døren din via bud som FedEx/UPS.

Om du har Paypal-konto, ber vi deg sjekke ADRESSEN du mottar i eposten fra Paypal etter du har bestilt noe hos oss. Det hender noen har gamle eller feil adresser liggende i Paypal og da når ikke bøkene frem. Dette er ikke vi ansvarlige for. Bøker som ikke kommer tilrette grunnet feil adresse, blir ikke erstattet.

MOBILBRUKERE! Noen mobilbrukere sliter med å bestille via Paypal. Søk opp boken i Google og prøv lenken der fra.

Boken kan også kjøpes direkte fra forfatter som kan gå raskere. Vennligst ta kontakt med forfatter per epost: coliakifruen@gmail.com