Tilbud bokpakke 1 – «Null kontakt & motmakt» + «Sannheten Seirer»

Bokpakken, «Null kontakt & motmakt» + «Sannheten seirer» om narsissisme – for kr. 580, vanlig pris kr. 629. 
Du kan også kjøpe bøkene hver for seg i nettbokhandelen vår.

Null kontakt & motmakt

«Hva er en narsissist og hvordan gjenkjenner du en? Hvordan tenker de, oppfører seg og hvorfor er de slik? Hvem er deres medhjelpere og hva er en «flygende ape» og hvilken roller spiller de for narsissistene? Kan en narsissist endre seg eller vil de bare late som? Hvorfor hater de mennesker som vil dem vel og knuser dem om de kan? Og hvorfor slipper narsissistene unna sine ugjerninger så lett som de gjør?»

Kategori: Fagbok – Helse- og sosialfag

ISBN: 978-82-93263-06-7

Språk: Bokmål

Format: Hardcover (innbundet stiv perm), sort/hvitt – 156 sider

og

Sannheten Seirer

«Narsissister er ikke som oss, de er rovdyr i menneskedrakt som jakter på noe de er totalt avhengig av for å leve, noe de finner hos mennesker med empati og samvittighet. Deres jakt er livslang og slett ikke alltid så vellykket som de vil vi skal tro og Sweeney avslører hvorfor. Hvordan klarer narsissister å gå fra ett forhold til et annet uten at det ser ut til å påvirke dem? Var de noensinne glad i deg? Hvordan kan de gjøre så mye faenskap mot andre, mishandle og forsømme egne barn, lyve, bedra og stjele og samtidig spille uskyldige ofre som nesten alltid slipper unna? Hva er grunnen til at de klarer å lure oss overhodet, og har de noen svakheter selv?»

Kategori: Fagbok – Helse- og sosialfag

ISBN: 978-82-93263-17-3

Språk: Bokmål

Format: Hardcover (innbundet stiv perm), sort/hvitt – 220 sider

Kr. 580.- inkludert porto (Vanlig pris kr. 629.-)

NB! Noen mobilbrukere sliter med å bestille via Paypal. Søk opp boken i Google og prøv lenken der fra. Eller du kan også betale rett til min konto og så bestiller jeg for deg. Ta kontakt på PM eller mail: frilanser@tjenester.org 

OBS! Bokbestillinger blir sendt deg direkte fra trykkeriet vårt i USA. Det vil normalt ta 3-4 uker innen bestillingen er deg i hende. Før høytider som jul og påske kan leveringstiden dessverre bli ytterligere forlenget grunnet stor trafikk.

Om du har Paypal-konto, ber vi deg sjekke ADRESSEN du mottar i eposten fra Paypal etter du har bestilt noe hos oss. Det hender noen har gamle eller feil adresser liggende i Paypal og da når ikke bøkene frem. Dette er ikke vi ansvarlige for.