Din store kjærlighet – når du elsker en bedrager

Din store kjærlighet – Når du elsker en bedrager

Anita E. Sweeney er skribent, forfatter, foredragsholder og utdannet journalist (OsloMet 1997). Skriving har vært en livslang lidenskap og har resultert i artikler, blogger, video og bøker. Hun er også samfunnskritiker, aktivist og varlser.

Hun har personlig erfaring med narsissistiske og psykopatiske individer gjennom oppveksten og 2 romantiske forhold av denne type bak seg. Dette er hennes femte bok der hun også tar for seg manipulatorer, bedragere og alvorlige personlighetsforstyrrelser som narsissisme og psykopati.

Utdrag fra sanne historier i boken:

“Ingen hadde noensinne sagt så vakre ting til meg, holdt meg så tett, eller kalt meg så mange søte navn som deg. Du fikk meg til å le mye og høyt og jeg følte meg så begjæret og elsket av deg. Ingen hadde fått meg til å føle
slik noensinne før, absolutt ingen.

Alt det vakre du sa og gjorde, som at vi var «soul mates» og at du aldri kom til å gi meg opp, traff meg rett i hjertet. Gud hadde ført oss sammen, det var meningen, sa du. Bare vi hadde hverandre kunne vi klare alt.
Oss mot verden.” “Christine 28”

«Allerede i barnehagen møtte vi hverandre og fra dag én, ble vi bestevenner. Kjell-Erik var ikke bare min beste venn, men egentlig min eneste i oppveksten og jeg var såre fornøyd. Jeg hadde et par venninner også, litt mer perifere, men det var sjelden plass til dem i Kjell-Eriks og min verden. Han var ett år eldre enn meg, og straks jeg fylte 16 ble vi kjærester. En naturlig utvikling av et forhold som var usedvanlig tett og nært. Innen jeg var 20 og han 21 giftet vi oss og alle virket begeistret, for våre familier hadde også utviklet et forhold til hverandre over årene.

Fire flotte barn kom i rask rekkefølge og Kjell-Erik fikk en veldig godt betalt jobb tidlig. Han hadde ambisjoner om å ha mer enn nok penger til familien sin og sto på sent og tidlig. Etter bare et par års ekteskap, ble han ukependler til en jobb han stadig avanserte i. Jeg ble alene med en liten flokk barn i hverdagen og syns det var helt greit.» «Kjersti 50»

«Rune var narkoman og hadde en hodeskade fra barndommen, noe han fortalte meg nesten før han sa navnet sitt. Likevel ble jeg sammen med ham, jeg ble forgapt etter første møte og han var min helt store kjærlighet. Vennene min kunne ikke se de samme fantastiske kvalitetene i ham som jeg gjorde, heller tvert om.

Vi hadde det fantastisk og jeg følte meg harmonisk og glad, overøste ham med overraskelser og ting jeg visste han likte og ville gjøre ham glad. Han fikk meg til å ta frem mine kreative sider igjen, oppfordret og skrøt av ting jeg skrev, vi sådde planter og bare VAR, og lagde planer og elska hverandre. Hvert fall gjorde jeg.» «Astrid 41»

«Ekteskapet mitt var forutsigbart og stabilt og økonomien bra. Ikke at vi var rike, men vi hadde det romslig og livet gikk på skinner.  Vi hadde 3 barn på vei til å bli voksne, men forholdet med kona var nesten blitt platonisk. Vi var gode venner som levde sammen, sex var blitt en bisetning sammen med fredags taco og et par glass rødvin. Vi tok kanskje hverandre og alt vi hadde skapt sammen for gitt og det ble muligens min bane.

For det utenkelige skjedde, selv om jeg må innrømme at jeg iblant dagdrømte om litt mer spenning og opplevelser i livet. Jeg falt pladask for en dame som var ti år yngre. Hun var så flott, og jeg kunne ikke fatte at hun hadde flere ødelagte ekteskap og forhold bak seg samt barn med flere menn. Dama var fantastisk og sexen likeså.» «John 51»

Noen ganger treffer du et menneske som ser deg og skjønner deg bedre enn noen andre. De tar deg med storm, får deg til å sveve høyt av forelskelse og behandler deg som kongelig.

Så skjer det et skifte og den du elsker begynner å kritisere deg, si stygge ting til deg, mislike ting de elsket deg for før. De beskylder deg for ting du ikke har gjort og vrir på alt du sier. Du blir brutalt revet ned fra din himmelske rosa sky med et mageplask rett i helvete og lurer på hva som har skjedd, for du er forvirret, føler ubehag og har begynt å tvile på deg selv, og din egen forstand. Alt du lengter etter er å få tilbake den fantastiske personen du falt for.

Er det mulig?

Er alt din skyld og har du virkelig blitt gal, slik kjæresten din påstår?

Eller er kjæresten en løgner og bedrager, en manipulator, narsissist eller
psykopat?

Har du blitt lurt?

Hvordan kunne det skje?

Hva kjennetegner romantiske forhold med bedragerske personer?
Gjennom eksempler fra virkeligheten, en spørreundersøkelse, erfaringer og fagkunnskap, blir du ført gjennom villniset av kaos, tvil og frykt, til forståelse for hva som preger romantiske forhold med individer som i hovedsak psykisk mishandler, misbruker, utnytter, bedrar og manipulerer andre.

Sweeney ønsker som alltid å formidle et tungt og vanskelig tema så lettfattelig som mulig, slik at kunnskapen er tilgjengelig for folk flest. For romantiske forhold med skadelige individer som manipulatorer, narsissister og psykopater kan i verste fall legge livet ditt i grus.

-Å ha erfart et romantisk forhold med en bedrager, manipulator, narsissist eller psykopat, kan endevende livet ditt fullstendig og gjøre ubotelig skade. At det fins mennesker som er samvittighetsløse, empatiløse og uten evne til ekte kjærlighet, men er i stand til å late som om de er som oss, er det få som forstår.

Utsatte for slike individer står ofte alene i kampen om å gjenvinne eget liv etter slike forhold, og blir i verste fall aldri trodd av sine omgivelser eller hjelpeapparatet. Det er på tide at dette blir allmennkunnskap. For samvittighetsløse bedragere lever blant oss som ulv i fåreklær og gjør enorm skade på individer så vel som samfunnet.

Forståelsen begynner med deg og meg og våre erfaringer vi må våge å dele med verden.

En spesiell takk til alle som bidro til at denne boken ble til!

Anita Sweeney

PAPIRBOK
Utgivelse: 1. september 2020

Kategori: Kjærlighet & Helse
ISBN: 978-82-93263-25-8
Format: Softcover, sort/hvitt – 211 sider
Språk: Bokmål

Pris kr. 315,- GRATIS FRAKT!

LES KJØPSVILKÅR UNDER!

Du kan også kjøpe 3 ulike bokpakker om narsissisme & psykopati til redusert pris – trykk her.
VIKTIG OM KJØPSVILKÅR! 
Sjekk vilkår for kjøp og leveranse nederst i vår nettbokhandel
Bokbestillinger blir sendt deg direkte fra trykkeri i europa eller USA der alle bøker blir trykket på forespørsel (POD). Det vil normalt ta 2-4 uker innen bestillingen er deg i hende. Før jul og påske kan det ta lenger tid grunnet større internasjonal trafikk. Hver bok blir trykket spesielt på bestilling(POD) og kan bli levert direkte på døren din via bud som FedEx/UPS. Bokpakker må som regel hentes på Post i butikk/Posten.

Om du har Paypal-konto, ber vi deg sjekke ADRESSEN du mottar i eposten fra Paypal etter du har bestilt hos oss. Det hender noen har gamle eller feil adresser i Paypal og da når ikke bøkene frem. Dette er ikke vi ansvarlige for.

Vennligst meld fra via epost om eventuell feil adresse eller annet innen 24 timer etter bestilling. Etter 24 timer går bøker i trykken og kan ikke avbestilles.

Angrefrist er innen 14 dager etter bestilling. Bestillingen må returneres uåpnet til forfatters adresse, så vil pengene bli refundert. Ta kontakt for instrukser om retur.

Bøker som ikke kommer til rette grunnet feil adresse eller ikke blir avhentet og returnert av Posten, blir ikke erstattet da bøker som blir returnert til avsender (trykkeri) blir destruert.

MOBILBRUKERE! Noen mobilbrukere sliter med å bestille via Paypal. Søk opp boken i Google og prøv lenken der fra.

Bokanmeldelser & tilbakemeldinger

«Anita Sweeney er ute med sin femte bok om narsissisme og psykopati “Din store kjærlighet – Når du elsker en bedrager” som jeg har vært så heldig å være den første til å få lese. En fantastisk god bok for alle som har vært utsatt for disse bedragerne og for alle som ikke har vært utsatt for dem, men som vil vite mer om dem.

Les hele anmeldelsen her: NY BOK I FRA ANITA SWEENEY – DIN STORE KJÆRLIGHET, NÅR DU ELSKER EN BEDRAGER

Ole-John Saga

Vi lærer mye i livet hva som er farlig og hvordan unngå det. Men vi lærer ikke hvordan se 🚩 og farlige mennesker før en sitter i deres klør. Er det en bok du skal kjøpe og lese eller gi bort så er det denne. Den er skrevet av Dyktige Anita Sweeney som har reddet mange med sin kunnskap og boken er basert på sanne historier om oss utsatte. Den gir kunnskap som er nødvendig.

M.M.

Veldig intresann bok. Var som og lese om det jeg hadde opplevd. Samme måten og veien, oppførsel, og sykeste av alt, akkurat de samme ordene. Helt utrolig. Så var tøft og lese den. De samme løgnene også. Ei bok som bør leses.

K.N.

Leste boken din på to dager og blar frem og tilbake titt og ofte! Tusen takk Anita. 🙏🏽 Begynner virkelig å forstå utmattelsen, virkelighetsforståelse/forvirring og masse annet nyttig pga deg. 😊👏🏻 mangler ord over hva mange av oss faktisk kommer oss igjennom. Gang på gang til vi lærer.

I.W.