Min reise i tid og rom

Min reise i tid og rom

Finnes Engler og Lysvesen? Hvordan ser de ut?

Hva vil de oss? Kunstner og healer Reidun Haavik debuterer med boken, «Min reise i tid og rom», der hun oppdager hvordan hun kan gjenfinne kjærligheten til seg selv og bli hel igjen.

Ærlig og ujålete, maler hun bilder fra sitt indre om hennes reise i tid og rom, gjennom dimensjoner vi alle har i oss og kan oppdage om vi ønsker. Hun deler sin livsvei uten å dømme, belære eller preke for andre. Hennes budskap er verken religiøst eller en formaning om hva som er den rette måten å leve på, det handler enkelt og greit om Kjærlighet. Kjærligheten til alt som er, seg selv og det Guddommelige i oss alle.

Unike og fascinerende fotografier av Engler og Lysvesen

100 autentiske bilder av det hun kaller Jordengler, Lysvesen, orber og energier deler hun i boken, og de vil uten tvil fascinere og fåleseren til å undre seg. Er det virkelig Engler som viser seg frem? Reidun mener du selv må velge hva du ser og hvordan det måtte påvirke deg, for hun forteller ut fra sin sannhet.
I tillegg til fotografiene, deler hun en rekke av sine vakre, intuitive malerier hun blant annet får bekreftet via fotografier av lysvesener senere. Et finurlig samspill materialiserer seg.

Reidun sier; – Dette er en bok med mange bilder og litt tekst, og det speiler mye av hvordan jeg ser på livet.Livet kan sees på i vakre bilder som er kommet til i kjærlighet. Eller det kan sees på i vakre ord som og er kommet til i kjærlighet.

Velger på denne måten å dele mange av de foto jeg har tatt de siste to årene. Og lar hver og en av de som leser og ikke minst ser på bildene, gjøre seg opp sin egen mening om hva hver av disse sier til hver og en.

Alle disse fotografiene er det healing i, ved at man ser på de og lytter til hjertet sitt samtidig, så kan ditt indre sjelehjerte fortelle deg hva de sier til deg.

Boken er ført i en varm, lett og humoristisk tone gjennom deler av Reiduns barndom og liv, der hun blant annet opplever å bli voldtatt to ganger og blir varig skadet i en bilulykke og siden uføretrygdet grunnet helsen. Som folk flest blir hun preget av disse hendelsene som hun ærlig forteller om, men oppdager underveis at hun kan gi slipp på følelser, som har holdt henne fra å elske seg selv helt og fullt og uten fordømmelse.

-Alt kommer fra kjærligheten. Jeg tror på det Guddommelige i alle mennesker. Så min oppfordring til de som leser og ser dette, er å elske deg selv. For du er verd det. 

DU ER VERDIFULL OG UNIK I KJÆRLIGHET OG GLEDE!

Reidun Haavik Forfatter

Bokomtaler:

Irene

Så har jeg lest en kjempe flott bok , veldig gripende bok og lærerik.. Anbefaler denne boken, den fyller hjertet med kjærlighet og forståelse og bildene er flotte og fylt med energi. Livets visdom <3 <3 Takk for at jeg fikk ta del i ditt liv.

——————————-

Denne boken er utrolig spennende og med fine egenproduserte illustrasjoner. Bildene er ikke manipulerte, som såmange med slikt unikt innhold er. Æ oppfordre alle som er litt alternativ til å lese denne. Virkelig en herlig og innholdsrik bok. Og dere som bare e nyskjerrige…Da er dette rette boken for dere… æ har lest den.

Lagt til: 06/09/2012 av Liv 

———————————

Magisk, spennende, fortryllende lesning heart Man får også en god del tips til selvutvikling, noe som er helt nødvendig om man lever et spirituelt liv. kjærligheten er tråden i boken din.

Fantastiske bilder og malerier, og helt vidunderlig å lese om hvordan maleriene ble til og hvordan du snakker til oss gjennom dine malerier linken mellom foto, malerier og vitnesbyrd er bare helt magisk, tror jeg kommer til å lese den flere ganger.

Torill B.

———————————

Siv B

kjære Reidun . Litt forskjellige opplevelser har vi hatt , men ikke mange . DET er som å lese om seg selv.

PUSSIG men jeg maler jeg også

TAKK for at du skrev den boken , jeg vokser på den. STOR BAMSEKLEM .

——————————–

Nina C N

Min omtale av Reiduns Haavik sin bok ` Min reise i tid og rom ` En fantastisk Skjønnhet og Kjærlighet som er budskap fra Universet og den andre siden ( åndeverdenen ) . Bildene som er tatt i Kjærlighet og omsorg tl alt rundt oss , har hun klart å fange inn på kamera . Etter mitt syn er det bilder , og ord som viser oss hva som vi selv er en del av , og er rundt oss . Alt er energi , bare vi lar vår sjel bli åpen og fylt av kjærlighet til alt som er , og alltid har vært der . Vi er alle fylt av denne kjærlighetskrafta som er i bildene til Reidun , men vi må åpne opp og se , og føle det . De fantastiske bildene Reidun har tatt må bare deles med alle slik at vi kan forstå , at vi aldri er alene . Det er en stor kjærlighetskraft som prøver å nå oss , bare vi selv kan slippe det inn . Reidun Haavik er budbærer med sine kjærlighetsbilder , da hun er en stor del av den kjærlighetskrafta selv. Må hun nå ut til alle med kjærlighet og budskap Tusen takk

——————————–

Liv Ånesbug

For dokker som enda ikke har sett eller lest boka vil jeg bare si;» dokker går glipp av en virkelig fin opplevelse». Æ har den og den rører ved mye som er aktuelt akkurat i dag. Du får en innsikt i en verden du aldri kunne forestilt deg. Og blir kjent med et herlig, positivt og medmenneskelig menneske som har veldig mye kjærlighet å gi og formidle. Om du har tenkt å skaffe deg ei bok før jul eller senere, hadde jeg villet satse på denne. Takk for ei super bok Reidun Haavik, med ønske om en skikkelig fin førjulstid.

——————————–

Ann Brit Flå

Fantastiske bilder i boken din Reidun. Dem står i kø for at du skal være demmers budbringer på at vi blir passet på og ikke er alene.

——————————–

Ann Helen Nyhus

Vil du ha en herlig opplevelse i form av en bok å er denne til anbefaling:) Tusen takk Reidun Haavik

Fyyy søøøren så fin bok du har gitt ut vennen min, og tuuuusen takk for den vakre boka som kom i posten i dag, har tatt bilde av den og skal legge ut bilde av den i morgen, og for noen vakre bilder du har i boka:) Tusen takk du flotte kvinne… kjærlighet til deg:)

——————————–

Magnhild Anna Kozala

Hei..har nettopp lest boka di Reidun..utrolige vakker og ikke minst bildene som du har tatt..takk

——————————–

Dan Rundberget

Får vel dykke ned i boka til Reidun Haavik igjen da!! Beste boka jeg har lest noen gang..

——————————–

Helene Johanne Thommesen

Takk og takk Nå er boken kommet og jeg har lest den… veldig bra og fin bok.. fikk masse og tenke på og endel aha-opplevelser. Flotte bilder og malerier….

——————————–

Siv Anita Pettersen

takk for en interessant bok! Veldig spesielle bilder av energier!

BOK

Utgitt: 09.08. 2012

Kategori: Saksprosa – kropp & sinn

ISBN: 978-82-93263-01-2

Språk: Bokmål

Format: Hardcover (innbundet stiv perm), farger – 111 sider

Pris kr. 500, inkl. porto

NB! Vennligst les vilkår for kjøp og leveranse av bøker nederst på siden  her:

Bokbestillinger blir sendt deg direkte fra trykkeriet vårt i USA. Det vil normalt ta 2 – 3 uker innen bestillingen er deg i hende.

EBOK – Elektronisk utgave

ISBN: 978-82-998595-8-5

Format: PDF-fil

Pris kr. 155,

Så snart vi har ekspedert din bestilling, vil du motta eboken i epost.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *