Kreativ Maling

nettshop-kreativ

Kreativ maling – til inspirasjon og skapargleda

En fargerik, lettlest og inspirerende innføring i kreativ maling. Boken er spekket med flotte akrylmalerier skapt av kunstner May Britt Øydvin, som leker seg gjennom ulike teknikker og metoder for å gi deg inspirasjon til kreativ lek og glede gjennom maling.

utsnitt

May Britt tar deg med på en visuell reise i metoder og teknikker du kan boltre deg i, uten å at du må kunne noe som helst om maling eller teknikk i utgangspunktet.

profil_skygge_2

– Kreativ maling er å gje slepp på kontrollen, og la fargane inspirera og gje gleda, sier May Britt.

ustnitt1

Hun viser hvordan effekter gir ulike uttrykk og muligheter som vasking av maling, montering av flere lerret sammen, salt, glitter, underlag og ulike strukturer påvirker maleriet og hvordan trå til med bare føtter og hender og virkelig bli en del av maleprosessen. Her er det meste lov, bare det drar frem kreativiteten, spontaniteten og skapergleden!

utsnitt2

«Kreativ maling – til inspirasjon og skapargleda», er formidlet praktisk gjennom eksempler fra May Britts kreative hender og føtter, ispedd dikt og enkle forklaringer. En utradisjonell lærebok.

utsnitt5

linje

Bokomtale

«…..Dette er boka for deg som har lyst å leke med farger, finne din egen kreativitet, og ikke følge reglene. I forrykende tempo føres man gjennom verktøyskuffen og ut p lerret og farger. Bilde etter bilde, og side etter side, og du slipper innprenting av teknikk og basisk materialkunnskap. Kom an, ikke begrens deg, her skal kreativiteten vise seg nettopp i at alt er lov. Spontant, uten skisser og bastante mål.

Bli kreativ! Bryt grenser, og let i fargene. Og treffer DET deg som potensiell kunstner, DA er du i gang. Og det er dit forfatteren vil ha deg!»

Lise Nilsen
Kunstner

linje

BOK

Utgitt: 21-01-2011

Kategori: Lærebok/hobby

ISBN: 978-82-998595-1-6

Språk: Nynorsk

Format: Hardcover (innbundet stiv perm), farger – 70 sider
Pris Kr 320,- inkludert frakt

Bokbestillinger blir sendt deg direkte fra trykkeriet vårt i USA. Det vil normalt ta 2-3 uker innen bestillingen er deg i hende.

linje

 

EBOK – Elektronisk utgave

ISBN: 978-82-998595-2-3

Format: PDF
Pris: Kr 99,-

Så snart vi har ekspedert din bestilling, vil du motta eboken i epost.

linje

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *