Nyheter

nyheter

14. april 2019

Siden sist har forlaget gitt ut 2 bøker til. «Ekskludert – når narsissister vil knuse deg ble gitt ut 1. september 2018, og «Opplev narsissisme & psykopati på film», av Ole-John Saga og Anita Sweeney ble utgitt 1. mars 2019.

Forlaget tar også en pause fra å utgi bøker for andre en periode. Vi kommer antagelig tilbake med tilbud til andre til neste år.

linje2

29. mars 2017

I løpet av våren kan du glede deg til en ny bok av Anita Sweeney med tema narsissisme og psykopati. «Sannheten seierer – når maskene faller», er en viderefølging av Sweeney nok, «Null kontakt & motmakt – Narsissister, medløpere og flygende aper fra 2016. Begge bøkene kan leses uavhengig av hverandre og begge utfyller hverandre på mange plan.

«Sannheten seirer» går i dybden på hvorfor narsissister oppfører seg som de gjør, avslører deres verste frykt og svakheter og forklarer hvorfor så mange lar seg lure og bedra av dem.

-Når du har lest «Sannheten seirer», vil du virkelig skjønne hvordan narsissister fungerer og hvorfor, selv om det er både skremmende og uhyggelig lesning og kunnskap.

Anita Sweeney

Litt senere i år blir det enda en ny utgivelse vi skal komme tilbake til, da det er et litt større prosjekt vi har jobbet med lenge.

linje2

11. oktober 2016

«Cøliakifruens glutenfrie favoritter» er nå i trykken og ventes til salgs i løpet av måneden. Vi gleder oss!

proof2

linje2

13. september 2016

Etter å ha utgitt en etterspurt bok om narsissisme og psykopati – «Null kontakt & motmakt – narsissister – medløpere og flygende aper», av Anita Sweeney, har forlaget gleden av å utgi enda en bok denne høsten.

«Cøliakifruens glutenfrie favoritter», er en flott og viktig kokebok for mennesker med cøliaki eller glutenintoleranse. Boken er skrevet av Wenche Romslo og fotografert av Øyvind Nilsen og inneholder oppskrifter på ,Boller og tebrød, Brød og rundstykker, Lunsj & middag, Dessert, Kaker, Hummer & Kanari. Cøliakiforeningen har godkjent alle oppskriftene, så dette blir en fantastisk bok og gave for de som må unngå gluten i kosten. Boken er ventet utgitt i november 2016.

linje2

14. januar 2016

Et nytt år er i gang og vi håper på å få det travelt med nye utgivelser.  Allerede har vi et par veldig spennende prosjekter i gjære.  I løpet av første halvår 2016 regner vi med å utgi en bok om narissisme, » Null kontakt & motmakt – Narsissister – medløpere og flygende aper».

Hva er en narsissist og hvordan gjenkjenner du en? Hvordan tenker de og hvordan oppfører de seg? Hvem er deres medhjelpere og hva er en «flygende ape»?  Anita Sweeney har fordypet seg i tema over mange, mange år og har egen erfaring med narsissister. Gjennom en utveksling av hennes og andres erfaringer og kunnskap, syr hun sammen en bok som kan gi en rekke svar på hvorfor narsissister er som de er og tips om hvordan du kan forholde deg til dem og aller helst komme deg unna dem for alltid.

«Det sies at hele 15 % av befolkningen har en alvorlig personlighetsforstyrrelse i cluster B gruppen, der narsissister og psykopater tilhører. Mange har opplevd direkte og indirekte hvordan deres liv blir snudd på hodet og for noen varig skadet av omgang med narsissister. For meg er det rett og slett blitt et kall å opplyse om hvordan de er, hvorfor de er slik, hvordan du kan håndtere dem, eksponere dem, komme deg unna dem og ta tilbake makten over eget liv igjen. » Anita Sweeney

forside1

linje2

24. oktober 2015

Vi gleder oss over enda en utgivelse i oktober, nemlig boken; «Mens hanen galer galere – Sitater fra hønsehuset», av Anita Sweeney. Dette er hennes tredje utgivelse. Boken er en samling sitater fra fjern og nær, kjente og kjære og helt ukjente. Boken fåes i nettbokhandelen og er en super bok til de som elsker kloke og sprøe ord i «one liners», sms og twitter-format.

hanen-cover

linje2

5. oktober 2015

Vi gratulerer Hans J. Rosenfeld med den offisielle utgivelsen av, «UNDER LEIDARSTJERNENS SKINN«, bok 3 i serien om Torgils Leifsons liv på vikingtiden.  Nå kan alle 3 bøkene i serien kjøpes samlet fra forlagets nettbokhandel:

Historiske vikingromaner – serie

bokserien

linje2

4. september 2015

Ny bok – «Under leidarstjernens skinn» 

Hans J. Rosenfeld har for øyeblikket bok nr. 3 i serien om Torgils Leifson, i trykken. Vi forventer den er ute i løpet av måneden og håper du gleder deg til fortsettelsen av Torgils ferd i vikingtiden.

Vi er kommet til året 1014, i “UNDER LEIDARSTJERNENS SKINN”, og det er urolige tider i Europa, Svein Tjugeskjegg er død og kong Adalråd av England vil ta tilbake landet sitt med hjelp fra Olav Digre. Torgils og vennene hans velger å reise på handelsferd mot nord i stedet for å bli med Olav Digre til England som leiesoldater. Ferden mot nord er lang og full av farer. De kommer ut for uvær og driver i land i Vinland der de møter kjentfolk. Omsider kommer de til Grønland der Torgils endelig møter sin far, Leif Eirikson og sin farfar, Erik Raude. Men ikke alt er rosenrødt på Grønland og nye eventyr venter der.

proof2-liten

linje2

21  april 2015

Ny bok – «Urter som krydrer livet»

Hans J. Rosenfeld er en driftig person med mange jern i ilden og en skrivelyst som renner ut. I dag har han utgitt en bok somomtaler 30 urter egnet for norden og hvordan dyrke dem frem. Gratulerer med ny ugivelse!

hardcover

Forfatter, forsker og vinbonde Hans J. Rosenfeld er født i 1945 og bor på Ås i Akershus, der han studerte ved Universitetet for miljø- og biovitenskap. I hele sitt voksne liv har han vært forsker og tok doktorgraden innen fagområdet mat- og plantevitenskap. Dyrking av krydderurter har lenge stått hans hjerte nær og etter å ha publisert utallige vitenskapelige arbeider har han nå sammenfattet sin mangeårige kunnskap og erfaring om dyrking av krydderurter i bokform.

rosenfeld

«Stadig flere ser nytten av å dyrke urter og mat selv. Da har du full kontroll med produksjonen og vet hva slags vekstvilkår urtene dine har hatt. Mer kortreist kan det heller ikke bli, for krydderurter kan du ha glede av absolutt hele året også i vinduskarmen. «Urter som krydrer livet – Slik dyrker du plantene som krydrer hverdagen», er Rosenfelds tredje utgivelse og i denne boken øser han av sin mangeårige erfaring med nettopp dyrking av krydderurter som egner seg i Norden.

Hele 35 sorter krydderurter tar han for seg og forklarer hvilken familie de tilhører, hvor de vokser vilt i naturen, hvordan de ser ut, hva slags jord de trives best i og  hvordan du tørker dem. Vet du for eksempel hvordan du dyrker Wasabi?

Dette er en profesjonell håndbok som veileder både noviser og mer avanserte hage-entusiaster i hvordan dyrke frem spiselige vekster selv. En selvfølge å ha i hage-bokhylla!

Boken er oversiktelig og systematisk oppbygget. Hver krydderurt har eget kapitel med en tegning av planten. Rosenfeld forteller om dets opprinnelse, om dets eteriske oljer, duften og kjente naturmedisinske egenskaper.»

linje2

24. august 2015

Nye Bokpakker

I dag introduserer vi en ny Bokpakke og justerer de vi har tilbudt tidligere. Vi tilbyr nå 2 bokpakker som går mer på ren utgivelse og mindre markedsføring og salg. Slik kan vi tilby billigere løsninger for de som ønsker det. I tillegg kan vi gjerne skreddersy en Bokpakke som er tilpasset dine ønsker og behov så langt vi klarer.

linje2

Nye websider

9. august 2015 lanserte vi nye websider med WordPress som plattform. Vi håper siden er oversiktelige og lette å navigere og lettere for oss å oppdatere. Vi minner også om vår Facebookside, der du også finner oppdateringer og informasjon : 1stwavebooks i Facebook!

linje2

Velkommen 2015

Forlaget hilser et nytt år velkomment. Og vi har fått en pangstart på det nye året. Vi har allerede inngått avtale om 2 nye utgivelser og begge fra forfatter, forsker og vinbonde, Hans J. Rosenfeld, en driftig person.

Vi har allerede fått ut ebok-versjonen av hans første utgivelse i år, nemlig «Urter som krydrer livet – Slik dyrker du plantene som krydrer hverdagen». En flott fagbok om hvordan du selv kan dyrke 35 ulike krydderurter som tåler nordisk klima. Rosenfeld øser av sflere tiår med kunnskap og erfaring rundt akkurat dette. Du kan per Mars 2015 kjøpe eboken fra forlaget eller direkte fra forfatter. Papirutgaven ventes i salg etter påske.

Til høsten kommer Rosenfeld ut med sin tredje historiske roman  i en triologi om vikingtiden.  Boken heter, «Under leidarstjernens skinn».

«Denne boken er fortsettelsen av boken, VESTERHAVVIKINGER. Torgils, sønnen til Leif Eirikson ble røvet av vikinger og har etter hvert funnet seg til rette hos dem. Vikingene har tilbrakt vinteren i Rudaborg (Rouen) og Torgils og vennene hans har fått opplæring i hoffet hos Jarlen. Men alt har sin ende og vikingene har sluttet med vikingtoktene og vil fare på kjøpeferd til vesterhavsøyene og Grønland i stedet.»

linje2

2014 er snart forbi

Det ble sannelig utgivelse i 2014 også, noe  forlaget er svært glad for. Vi kaller herved 2014 vellykket og ønsker nye utgivelser i året som kommer. Har du et manus liggende du har fått refusert i andre forlag? Ønsker du ikke å gå veien om refusjon? Har du lyst å ha full kontroll på hele utgivelsen din fra begynnelse til slutt? Da er selvutgivelser en mulighet du kan vurdere. Innenfor det som er teknisk mulig og det vi stiller som minstekrav til et manus, står du fritt til å utforme din bok slik du ønsker i samarbeid med oss.

Hos oss slipper du også å kjøpe et stort opplag bøker etter utgivelse. Du kan kjøpe èn bok eller 1000 om du ønsker. Prisen per bok blir lavere desto flere du kjøper samtidig. Du kan også bestille bøker direkte til kunde fra trykkereiet vårt i USA fra vår nettbaserte bokhandel, som sparer deg for tid og utgifter.

Ta kontakt på epost for mer informasjon, avtale og innsending av manus: forlaget@1stwavebooks.com

Vi gjør også oppmerksom på at det er nye priser på bokpakkene fra 2015.

linje2

Forfatter med bok 2

Hans J. Rosenfeld

«Hans J. Rosenfeld er født i 1945 og bor på Ås i Akershus, der han studerte ved Universitetet for miljø- og biovitenskap. I hele sitt voksne liv har han vært forsker og tok doktorgraden innen fagområdet mat- og plantevitenskap. Etter å ha publisert utallige vitenskapelige arbeider våknet interessen for å skrive romaner. «Merovingernes skatt» er hans debutroman.»

I «Merovingernes skatt» graver Arkeologen Torkjel og stipendiaten Helen ut en gammel båt i den legendariske oldtidsbyen Holmgard ved Novogorod. Dette er innledningen til en skattejakt som fører oss tusen år tilbake i tiden.

Nå er han klar til å utgi sin andre krimbok, «Vesterhavsvikinger – hvis tiden gikk baklengs».som en fortsettelse av hans første.

Nå blir vi satt tilbake til vikingtiden der båten Torkjel var om bord på forliste på Grønland, men Torkjel ble reddet og ligger i koma. Han husker hele historien og forteller den til Helen, men han vet ikke om hun kan høre ham. I denne boken våkner han og gjenopplever den virkelige historien, slik det skjedde for tusen år siden.
«Vesterhavsvikinger – hvis tiden gikk baklengs» kommer i løpet av 2014.

linje2

Bokpakketilbud fra februar 2014

1stwave Books ønsker å nå ut til flere nye og gamle forfattere i  2014 og setter ned prisen på alle bokpakker på ubestemt tid.

Bokpakke 1 – får du både papirbok og ebok til kr. 8000 (før 9000)

Bokpakke 2 – får du papirbok til kr. 6500 (før 7500)

Bokpakke 3 – får du ebok til kr. 5000 (før 5500)

Les hva du får i bokpakkene våre og kontakt oss for mer informasjon og avtale. 

linje2

Ny bok på vei!

Vår første barnebok er i ferd med å bli utgitt. «Taco Tull», er den første i en serie barnebøker om søstrene Tia Pia og Linda Pinda. Boken er et et samarbeidsprosjekt mellom mor og datter, Anita og Tia Sweeney. 15 årige Tia har illustrert boken mens Anita har skrevet teksten.

Bokideen ble til etter at Anita har fortalt spontane eventyr om søstrene, Tia Pia og Linda Pinda til barn og barnebarn i mange år.

Taco er det beste søstrene Tia Pia og Linda Pinda vet om. Selv om Tia Pia nesten ble slukt av èn, og Linda Pinda nesten

spiste henne opp. Tenk, på en vanlig mandag en høstdag i september.

Boken er forventet utgitt i oktober 2013.

linje2

Vi har hatt en opprydding i forlaget og endret utseende såvel som innhold. Noe gammelt er med oss videre og noe ikke. Veien er åpen.

Bokpakkene har fått en oppjustering også. Vi har nå 3 bokpakker å tilby og tror dermed vi dekker de fleste behov. 

Alle kunder gamle som nye, må registrere seg for å handle i nettbutikken. Vi vet det er en litt lang prosess, men vi håper det er verdt det. Din nettsikkerhet opptar oss. 

Velkommen til flere bøker i Ny Energi!

linje2

HØSTSALG av alle våre ebøker, 1. – 7. september 2012
HOESTSALG-2012

linje2

Ny debutant og bok på vei!

Det har vært stille i forlaget en tid. Vi har en enkel filosofi. De bøkene vi skal bidra til å få ut i verden kommer til oss nøyaktig når de skal. Noen manus har vært innom oss og skal bearbeides mer før de tar endelig form, mens andre finner seg bedre til rette hos andre bokmedskapere. Ekstra gledelig er det å fortelle at vi har en ny debutant på vei.

Reidun Haavik er født i 1961 og oppvokst på vestlandet og bor for tiden på Dale i Vaksdal kommune. På sin livsvei har hun oppdaget både healere og sin egen healingevne og skaper unike healingmalerier fra hjertet. Hun har kommet i kontakt med sitt sanne jeg og energier vi har rundt oss, men kanskje ikke alltid ser eller vil se. Hennes oppdagelsesreise handler om kjærlighet til alt. Nå vil hun vil dele sin historie, «Min vei i tid og rom». Hennes fascinerende livsvei og helt unike fotografier av jordengler og lysvesen du neppe har sett maken til, er i ferd med å manifestere seg i bokform.

– Min reise i tid og rom handler om min vei tilbake til meg og mitt indre, hvordan jeg før gitt slipp på gamle fastlåste følelser, og skaper mitt liv slik det var ment, hvordan jeg fant min kjærlighet til meg igjen, forteller Reidun.

jordengler2

Finnes lysvesener? Fotografi av Reidun Haavik

Boken hennes blir gitt ut på engelsk med tittel, » My journey in time and space», samtidig som den norske versjonen. Som alltid gir vi ut begge utgavene som ebøker i pdf-format.

Velkommen skal du være Reidun Haavik!

linje2

Skap din drøm og gi den ut rimelig frem til januar 2012!

Nå har du en unik sjanse til å få ut boken din, for en rimelig penge frem til nyttår. Vi setter ned prisen på vår 2 for 1 bokpakke med kr. 2000 og vår ebokpakke med kr. 1000. Innen noen uker, kan din forfatterdrøm bli virkeliggjort.

Se våre bokpakker
linje2

Nytt trykkeri

Vi er i ferd med å tilknytte oss et nytt trykkeri. Du får 2 trykkeri å velge mellom med ulike løsninger.

linje2

Bokslipp av «Kreativ maling til inspirasjon og skapargleda»1 -2. juni 2011

Utstillinga – «Ulik men Unik» – hos Betel i Ulvik -2.-5. Juni 2011

Salsutstilling av:

Oddbjørg Vestrheim
Birgitt Lindebrekke
Siv Hamstad Fuglum
May Britt Øydvin

Bokslepp under opninga av boka, «Kreativ malebok til insprasjon og skapargleda»,

av kunstner og forfatter May Britt Øydvin.

Husk å be May Britt signere boken for deg!

linje2

2 juni: kl 18.00 – 20.00 Opning av utstillinga.   Vernissas fest på Den Grøne kafe etterpå.

Opnings tider:

Torsdag 2 juni: 18.00 – 20.00
Fredag 3 Juni: 12.00 – 19.00
Laurdag 4 Juni. 12.00 – 19.00
Søndag 5 Juni: 12.00 – 18.00

Under utstillinga vert de høve til å kjøpe seg ein kopp kaffi og litt å bite i.

Velkomen til ei litt uoriginal utstilling

«Ulik men Unik»

linje2

Debutanter 2011

Kunstneren Siri Stiklestad, 16 februar 2011

Siri Stiklestad, trønderdame bostatt i Misvær i Bodø, har utgitt sin første bok i februar; «Pupp pupp – til mamma». Forlaget gratulerer henne med sin første bokfødsel i en serie på syv om barn og samliv. En nyskapende, intim og tankevekkende bok for vordende og nybakte mødre og fedre.

Kunstneren May Britt Øydvin, 21. januar 2011

May Britt Øydvin fra Ulvik i Hardanger, har utgitt sin første bok i januar, «Kreativ maling – til inspirasjon og skapargleda«. Vi gratulerer henne med en fargeglad og sprelsk bok som vil glede store og små!

linje2

Legg igjen en kommentar