Tilbud bokpakke 2 – «Null kontakt» + «Sannheten seirer»+ «Ekskludert»

Bokpakke 2 om narsissisme, «Null kontakt & motmakt» + «Sannheten seirer» og «Ekskludert» – for kr. 850,(vanlig pris kr. 929.)
Du kan også kjøpe bøkene hver for seg i nettbokhandelen vår.  Alle 3 bøkene i denne bokpakken er med innbundet stiv perm. 

Nå kan du bestille Anita Sweeneys 3 bøker om narsissisme og psykopati til en pakkepris på kr. 850,-  portofritt. Bøkene blir sendt samlet fra trykkeriet i USA.

Null kontakt & motmakt

«Hva er en narsissist og hvordan gjenkjenner du en? Hvordan tenker de, oppfører seg og hvorfor er de slik? Hvem er deres medhjelpere og hva er en «flygende ape» og hvilken roller spiller de for narsissistene? Kan en narsissist endre seg eller vil de bare late som? Hvorfor hater de mennesker som vil dem vel og knuser dem om de kan? Og hvorfor slipper narsissistene unna sine ugjerninger så lett som de gjør?»

Kategori: Fagbok – Helse- og sosialfag

ISBN: 978-82-93263-06-7

Språk: Bokmål

Format: Hardcover (innbundet stiv perm), sort/hvitt – 156 sider

Sannheten Seirer

«Narsissister er ikke som oss, de er rovdyr i menneskedrakt som jakter på noe de er totalt avhengig av for å leve, noe de finner hos mennesker med empati og samvittighet. Deres jakt er livslang og slett ikke alltid så vellykket som de vil vi skal tro og Sweeney avslører hvorfor. Hvordan klarer narsissister å gå fra ett forhold til et annet uten at det ser ut til å påvirke dem? Var de noensinne glad i deg? Hvordan kan de gjøre så mye faenskap mot andre, mishandle og forsømme egne barn, lyve, bedra og stjele og samtidig spille uskyldige ofre som nesten alltid slipper unna? Hva er grunnen til at de klarer å lure oss overhodet, og har de noen svakheter selv?»

Kategori: Fagbok – Helse- og sosialfag

ISBN: 978-82-93263-17-3

Språk: Bokmål

Format: Hardcover (innbundet stiv perm), sort/hvitt – 220 sider

Ekskludert – når narsissister vil knuse deg

«Siden så mange mennesker ikke fatter at narsissister og psykopater ikke er som oss, tenker som oss eller føler som oss, blir våre svakheter som individer og flokkdyr utnyttet til deres fordel. Også fordi mange av oss ikke har lært kritisk tenkning, ikke stiller spørsmål ved påstander eller tilsynelatende fakta. Fordi vi også kan være både naive og godtroende og tror på mennesker vi liker, er vi lette bytter for mennesker som har en selvtjenende agenda. Vår aller største styrke kollektivt blir vår akilleshæl i møte med narsissister, nemlig troen på det gode. Troen på at folk flest vil hverandre og kloden vel. Vi blir i tillegg opplært til å lete etter det gode i andre og ikke erkjenne at det fins mennesker som ikke bare mer enn gjerne utnytter oss, men misbruker og skader andre for egen vinnings skyld i prosessen«

«Hvorfor lar så mange seg bedra av narsissister? Hvorfor bidrar folk til å utføre narsissisters karakterdrap og svertekampanjer? Hva kan du og jeg gjøre for å hindre at mennesker blir utsatt for disse ondskapsfulle handlingene? Er det et liv etter en svertekampanje?

Kategori: Fagbok – Helse- og sosialfag

ISBN: 978-82-93263-19-7

Språk: Bokmål

Format: Hardcover (innbundet stiv perm), sort/hvitt – 116 sider

kr. 850,- (vanlig pris kr. 929.) Gratis frakt

KJØPSVILKÅR! Sjekk vilkår for kjøp og leveranse nederst i vår nettbokhandelBokbestillinger blir sendt deg direkte fra trykkeriet vårt i USA. Det vil normalt ta 2-4 uker innen bestillingen er deg i hende. Før jul og påske kan det ta lenger tid grunnet større internasjonal trafikk. Hver bok blir trykket spesielt på bestilling(POD) og kan bli levert direkte på døren din via bud som FedEx/UPS. 

Om du har Paypal-konto, ber vi deg sjekke ADRESSEN du mottar i eposten fra Paypal etter du har bestilt noe hos oss. Det hender noen har gamle eller feil adresser liggende i Paypal og da når ikke bøkene frem. Dette er ikke vi ansvarlige for. Bøker som ikke kommer tilrette grunnet feil adresse, blir ikke erstattet.

MOBILBRUKERE! Noen mobilbrukere sliter med å bestille via Paypal. Søk opp boken i Google og prøv lenken der fra.