Taco Tull – sort/hvit utgave

 forside3

«Taco Tull» er den første i en serie barnebøker om søstrene Tia Pia og Linda Pinda, beregnet på barn fra 5 år og oppover. 

Gjennom flere år med spontan diktning av eventyr om de elleville søstrene Tia Pia og Linda Pinda, fortalt til barn, ønsket forfatteren å dele noen av historiene med deg. Da hennes 15 årige datter i tillegg sa seg villig til å illustrere bøkene, var det ingen vei tilbake og bare å sette i gang å nedtegne historiene. 

Bøkene er ikke ment å være pedagogisk korrekte, men stimulere fantasien og latteren. Det er aldri for sent å le, er ett av Anitas livsmotto, og hun håper latteren ligger som en liten glad sol gjennom serien om søstrene, Tia Pia og Linda Pinda og deres rare påfunn i hverdagen.

I boken, «Taco Tull», blir søstrene og litt av deres bomiljø og hverdag introdusert.

handa-liten

Taco er det beste søstrene Tia Pia og Linda Pinda vet om. Selv om Tia Pia nesten ble slukt av èn, og Linda Pinda nesten spiste henne opp. Tenk, på en vanlig mandag en høstdag i september.

jentene

Tia Pia og Linda Pinda er helt vanlige søstre. Det er bare det at Linda Pinda er ganske høy. Ja, sånn omtrent like høy som blokka til Tia Pia. Derfor bor hun i et tre. Faktisk bor hun i et trehus langt inn i skogen ved Blåbærtoppen som ligger til venstre og Hula som ligger like til høyre.

Mens Tia Pia i grunnen er ganske liten. Ja, sånn omtrent så liten at hun passer perfekt i lomma på hettegenseren til Linda Pinda. Eller på hodet hennes.

boksider1

For at lillesøsteren, Tia Pia skal komme seg lett opp i trehuset og slippe å hoppe som en gal opp trappa, har Linda Pinda laget en bøtteheis hun kan sveive seg selv opp i. En rosa bøtte vel og merke.

boksider2

Linda  Pinda  lener seg ut av vinduet over og lurer på hvorfor søsteren ikke sveiver mer.

– Jeg fanger regnbuebobler ser du vel, og gaper enda litt til. Med et lite smell lander en kjempeboble midt på tunga.  *Poof*

-Nam, nam det var den deiligste Jelly Bean-boble jeg har smakt, sier Tia Pia og rekker ut tunga så langt hun kan for å fange noen til.

– På tide å dra inn geipen for vi skal spise middag nå, ler Linda Pinda og drar bøtta opp den siste lille meteren og løfter søsteren forsiktig inn.

Snipp, snapp, snute, resten får du vite i Taco Tull boka.

 

Husk, det er lov å være en tøysekopp og le seg fillete hver eneste dag!

linje

Bokomtaler:

«Det var en uhyre fantasifull og original historie! Perfekt pedagogikk spør du meg. Den må gå rett inn i høyrehjernen til barna.»

Thomas

«Ungene mine på 3 og 5 lo og var utrolig nysgjerrig på Jelly Bean og hvorfor Linda Pinda var så stor. Vi gleder oss til neste historie!»

Kristine

«En søt historie om to skrullete søstre som gjør mye rart. Lurer fælt på hva lompetroll er. »

Torger

linje

BOK

Utgitt: 18-10-2013

Kategori: Barnebok – skjønnlitteratur

ISBN: 978-82-93263-05-0

Språk: Bokmål

Format: Paperback, sort/hvitt- 36 sider
Pris: Kr 99,-inkludert frakt

Bokbestillinger blir sendt deg direkte fra trykkeriet vårt i USA. Det vil normalt ta 2-3 uker innen bestillingen er deg i hende.

linje

Legg igjen en kommentar