Smaken av en barndom

nettshop-smaken

En sjarmerende liten kokebok med oppskrifter fra forfatterens oppvekst i USA. Her får du original, amerikansk hverdagsmat og flere lekkerbiskener som gjerne kan nytes til fest også. Som en syndig Ostekake med glinsende rød kirsebærtopping eller Sprøstekt Kylling med Potetsalat.

2sider_kokebok

Du finner typiske amerikanske retter til frokost som Franske Fingre en jålete versjon av arme riddere, Eggesalat Sandwich til lunsj, Brokkoli & Ostesuppe og selvsagt Godis som knasende Karamell Popcorn og syndig søt Fudge, og selvsagt et par drikker verdt å dyppe smaksløkene i. Hva med en tykk, søt og sval Oreo Milkshake? Nam!

2sider_kokebok2

Boken har flotte fargebilder av alle rettene samt enkle oppskrifter på norsk. En kokebok for store og små som liker å sprelle litt i hverdagen.

«Smaken av en Barndom» er noen av mine favorittoppskrifter kosemat eller comfort foods fra min barndom i USA. Oppskriftene er tweaket over mange år og tilpasset norske forhold. En liten samling lette, «syndige» & himmelske munnfuller kosemat, du helst skal lage og nyte sammen med andre, sier Nita Sweeney.

linje

BOK

Utgitt: 11-11-2010

Kategori: Kokebok

ISBN: 978-82-998595-0-9

Språk: Norsk

Format: Paperback, farger
Pris: Kr 199,- inkl. frakt

Bokbestillinger blir sendt deg direkte fra trykkeriet vårt i USA. Det vil normalt ta 2-3 uker innen bestillingen er deg i hende.

linje

 

EBOK – Elektroniske utgave

ISBN: 978-1-4467-5200-5

Format: PDF-fil
Pris: Kr 99,-

Så snart vi har ekspedert din bestilling, vil du motta eboken i epost.

linje

 

 

Legg igjen en kommentar