Mens hanen galer galere – Sitater fra hønsehuset

nettshop-hanen

«Mens hanen galer galere – Sitater fra hønsehuset, er en samling sitater med snert for grålysningen, der det verken er helt lyst eller helt mørkt. Tiden før hanen galer eller senere når han galer mer og helst når han skulle ha sluttet å gale. Mellom galingen er det noe hønse-kakkel og litt spetakkel også. 

– Jeg håper disse sitatene kan gi latter såvel som tanker, slik de har for meg. Jeg har alltid elsket sitater, som vekker meg, får meg til å fundere eller le. Aller helst le. Også en litt mørk latter i blant, for å balansere alt det lyse gode, som klistrer seg opp i ganen som sukkerspinn på tivoli.

Om det er en rød tråd her, er det samspillet eller mangelen på samspill mellom oss mennesker – spesielt mellom haner og høner. Et humoristisk blikk på menneskets galskap og underfundighet.

Sitatene er fra fjern og nær, inn- og utland, av kjente kunstnere, poeter, skuespillere, politikere og andre rare ukjente høner og haner som kakler og galer når det er både korrekt og upassende, forteller Anita Sweeney om hennes 3. utgivelse.

Utdrag:

hanen-innhold1

hanen-innhold4

hanen-innhold3

hanen-stabel

 

linje

Bokomtaler:

«Denne sitateboken anbefaler jeg varmt. Jeg humret godt selv i de mørke krokene av hønsehuset.»

Maria

«Her var det mange nye sitater og jeg har storkost med med frekt, morsomt og alvor. »

Caroline J

«Sweeney har klart å unngå de mest kjente sitatene og slengt om seg med menneskelig GALskap både utenfor og inni hønsehuset! Anbefales!»

Bjørn-Arne H

«Gøyal bok! Leste den på bussen på vei til jobb og glemte nesten å gå av i tide. Ha ha mye bra galing her kan jeg si. Løp og kjøp. »

Annelise

linje

BOK

Utgitt: 24-10-2015

Kategori: Skjønnlitteratur

ISBN: 978-82-93263-14-2

Språk: Bokmål

Format: Paperback, sort/hvitt – 154 sider
Pris: Kr 199,– inkludert frakt

Bokbestillinger blir sendt deg direkte fra trykkeriet vårt i USA. Det vil normalt ta 2-3 uker innen bestillingen er deg i hende.

linje

EBOK – Elektronisk utgave

ISBN: 978-82-93263-15-9

Format: Nedlastbar PDF-fil- 154 sider
Pris kr. 99

Så snart vi har ekspedert din bestilling, vil du motta eboken i epost.

linje