Fra manus til bok

 bokpakker2

Vi har et flott tilbud til deg. Som første forlag i Norge har vi fra dag èn utgitt papirbok og ebok til samme pris som de fleste tar for utgivelse av kun papirbok. Slik får du muligheten til å nå et enda større publikum med din utgivelse.

Fordeler med vårt konsept

Med konseptet vi bruker «trykk på forespørsel» (POD), slipper du å kjøpe et opplag bøker i tillegg til utgivelsen, slik du gjerne må i andre forlag. Du kan kjøpe 1 eller 1000 bøker akkurat når det passer deg og du får kvantumsrabatt for større kjøp.

I tillegg kan du bestille bøker direkte fra trykkeriet til kunder og trykkeriet tar jobben med å pakke og sende boken rett i postkassen til kunden. Enklere kan det ikke bli. Du slipper kostnaden med å kjøpe et større opplag bøker du ikke har noen garanti for å selge. Ikke trenger du lagringsplass, ikke må du pakke bøker, frankere dem og løpe til postkontoret. Via nettet kan du ordne en bestilling til en kunde på kort tid.

Dette konseptet gjør bøker litt dyrere i produksjon enn ellers, men fortjenesten per bok blir likevel meget god. Det er også du selv som bestemmer utsalgspris på dine bøker.

Du eier boken og bestemmer utsalgspris og du står helt fritt til å selge boken selv på den måten du ønsker. Alle egne salg får du 100% fortjeneste/royalty på. Ellers selger vi boken din med omtale gjennom forlagets egen nettbokhandel for deg om du ønsker,  og deler fortjenesten mellom oss.

Hvorfor ebok?

Vi tror eboken er kommet for å bli, og tiden vil vise om den overtar folks lesevaner eller blir et supplement til papirbøkene. Vi sørger for at du er så tilgjengelig som mulig med begge format slik at du kan nå så mange som mulig.

Eboken er en drøm å jobbe med. Ikke skal den trykkes opp, ikke trenger den mye plass på en harddisk eller minnepenn og den er fantastisk enkel å distribuere. Med noen enkle tastetrykk kan du sende en ebok til en kunde via epost på sekunder.

Nettopp fordi eboken skal gjennom færre ledd som fordyrer, kan du selge den billigere enn papirboken. Selv til 1/3 av prisen av en papirbok, vil inntjening per bok normalt være like bra og bedre som ebok. 

Vår jobb er å ta oss av det administrative og tekniske rundt utgivelsen slik at du kan konsentrere deg om å nå flest mulig lesere. Vi kan gjøre det meste for deg med unntak av å skrive selve manuset.  Vi tilbyr derfor 4 grunnpakker som gir ulike løsninger og priser. I tillegg til dette skreddersyr vi gjerne en Bokpakke for deg for å imøtekomme dine ønsker og behov best mulig. For eksempel kan du like Bokpakke 1, men ikke ha behov for like mye markedsføring og dermed kan vi gjøre tilbudet billigere for deg. 

 

Her finner du våre 4 grunnleggende bokpakker til utgivelser!

 

linje

Bokformater du kan velge fra vårt hovedtrykkeri 

Papir type:

Publisher Grade – Standard – Premium

innbinding

Bokformater og templets du kan velge fra vårt trykkeri

Spes boker-2

Andre trykkerier

Om du ønsker å kjøpe et større opplag bøker billigere og fra norden fremfor fra vårt hovedtrykkeri i USA, har vi tilgang på 2 trykkerier utenom vår faste i USA, som gir gode tilbud. Vulkan i Sverige og Skurdal Grafisk & Design, i Norge. Her kan du gjøre egne avtaler også.

Legg igjen en kommentar